Contactlens aanpaslocatie Dokkum:  Oog & Welzijn

Werkzaamheden optometrist JGK op de afdeling oogheelkunde: 

Jan de Groot is al jaren werkzaam als optometrist op de afdeling oogheelkunde in Dokkum. Ondertussen opgegaan in “Stichting Oog en Welzijn” een WTZi erkende zorginstelling. Voor aanpassing en controles van contactlenzen maar ook voor speciale medische contactlenzen heeft Jan de Groot Kontaktlenzen daar ruime mogelijkheden om u van dienst te zijn of te adviseren.
Wanneer een contactlens voor een speciale medische, maar soms ook cosmetische toepassing noodzakelijk is, dan kan een oogarts hiervoor een zogenaamde “medische indicatie” afgeven. Een contactlens op medische indicatie wordt vaak grotendeels door de zorgverzekeraar vergoed.
Daarom heeft Jan de Groot contracten met grote zorgverzekeraars voor het aanpassen en leveren en de nazorg van deze medische lenzen op medische indicatie.
Maar net als op de andere aanpaspunten is het voor een controle in Dokkum wel nodig om vooraf een afspraak te maken:

Afdeling is gevestigd  in gebouw “De Donger” op het terrein bij Sionsberg

Een contactlens afspraak bij Jan de Groot Kontaktlenzen op de afdeling oogheelkunde kunt u maken via ons centrale telefoonnummer: 050-5790220 een afspraak in Dokkum maken.
Geeft u even door waar u voor komt (contaclens controle, aanpassing van lenzen of informatie), dan kan men daar qua tijd reservering vast rekening mee houden.
 
Voor het maken van een afspraak in Dokkum kunt u ons bereiken:
Maandag tot en met vrijdag van 09.30 – 19.00 uur.

en op zaterdag van 09.30 – 17.00 uur