Corona crisis en onze optometrische contactlens centra

Laatste update: 30-11-2020

Beste klant,

De regels zijn versoepeld, en de vragen naar oogcontroles blijven zich maar opstapelen. De winkel is aangepast, en voor uw en onze veiligheid.

Maak zelf uw afspraak:

U kunt gemakkelijk via de site uw afspraak inplannen. Deze is zo ingericht dat er voldoende tijd vòòr en na het onderzoek is om apparatuur etc. te ontsmetten. U kunt uw afspraak vanaf nu inboeken.

Natuurlijk kunt u ook telefonisch de afspraak maken.

Dit zijn de voorwaarden:

  • Breng uw eigen mondbescherming mee.
  • Heeft u gezondheidsklachten (hoesten, niezen, verkoudheid etc.) blijf dan thuis.
  • Heeft u een geldig service systeem, dan zijn de controle kosten inbegrepen, anders kunt u deze alleen per pin in de winkel voldoen.

Wij zorgen goed voor u, wanneer u goed voor ons zorgtCorona maatregelen in onze optometrie praktijk

Maatregelen i.v.m. het Coronavirus tot nu toe:

De openingstijden van het Optometrisch centrum in Groningen:
Dinsdag 09.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag 09.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag 09.30 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 09.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 09.30 uur tot 17.00 uur

Voor vragen kunt u via verschillende opties contact met ons opnemen: per telefoon: 050-5790220
Via de site www.jgk.nl kunt u chatten, rechts onderaan kunt u zien of er iemand beschikbaar is.
Via het webcamconsult kunt u rechtstreeks in contact komen met de optometrist. Daarvoor zijn bepaalde, vaste tijden beschikbaar. U leest er meer over op deze website.

Via de webwinkel www.Lenshouse.nl kunt u gemakkelijk en voordelig uw vloeistof, lenzen en accessoires thuis laten bezorgen.

Maatregelen voor, tijdens en na uw onderzoek: Voor uw bezoek wordt apparatuur gereedschap etc. schoongemaakt met 70% alcohol.

Tijdens het onderzoek:

Naast deze gebruikelijke hygiëne maatregelen (handen wassen, desinfecteren etc.) wordt er tijdens de onderzoeken mondbescherming gedragen en/of gebruik gemaakt van een spatscherm. Met ingang van 1 December 2020 is het dragen van mond en neus bescherming verplicht tijdens een bezoek aan onze winkel in Groningen.

Na uw bezoek:
worden, naast de gebruikelijke hygiëne maatregelen in de onderzoeksruimte tevens deurposten, deurklinken, stoelleuningen en armleuningen met 70% alcohol schoongemaakt.

Tot zover de voorlopige acties, ik dank u voor uw medewerking en hoop u ook via de webwinkel www.lenshouse.nl van dienst te kunnen zijn.

Jan de Groot
Optometrist MSc.