Corona crisis en het optometrische contactlens centrum

Laatste update: 20-12-2020

Beste klant,

De regels zijn versoepeld, en de vragen naar oogcontroles blijven zich maar opstapelen. De situatie is aangepast voor uw en onze veiligheid.

Maak zelf uw afspraak:

U kunt gemakkelijk via de site uw afspraak inplannen. Deze is zo ingericht dat er voldoende tijd vòòr en na het onderzoek is om apparatuur etc. te ontsmetten. U kunt uw afspraak vanaf nu inboeken.

Natuurlijk kunt u ook telefonisch de afspraak maken.

Dit zijn de voorwaarden:

  • Breng uw eigen mondbescherming mee.
  • Heeft u gezondheidsklachten (hoesten, niezen, verkoudheid etc.) blijf dan thuis.
  • Heeft u een geldig service systeem, dan zijn de controle kosten inbegrepen, anders kunt u deze alleen per pin in de winkel voldoen.

Wij zorgen goed voor u, wanneer u goed voor ons zorgtCorona maatregelen in onze optometrie praktijk

Maatregelen i.v.m. het Coronavirus tot nu toe:

Voor vragen kunt u via verschillende opties contact met ons opnemen: per telefoon: 0511-472486
Via de site www.jgk.nl kunt u chatten, rechts onderaan kunt u zien of er iemand beschikbaar is.
Via het webcamconsult kunt u rechtstreeks in contact komen met de optometrist. Daarvoor zijn bepaalde, vaste tijden beschikbaar. U leest er meer over op deze website.

Via de webwinkel www.Lenshouse.nl kunt u gemakkelijk en voordelig uw vloeistof, lenzen en accessoires thuis laten bezorgen.

Maatregelen voor, tijdens en na uw onderzoek: Voor uw bezoek wordt apparatuur gereedschap etc. schoongemaakt met 70% alcohol.

Tijdens het onderzoek:

Naast deze gebruikelijke hygiëne maatregelen (handen wassen, desinfecteren etc.) wordt er tijdens de onderzoeken mondbescherming gedragen en/of gebruik gemaakt van een spatscherm. Met ingang van 1 December 2020 is het dragen van mond en neus bescherming verplicht tijdens een bezoek.

Na uw bezoek:
worden, naast de gebruikelijke hygiëne maatregelen in de onderzoeksruimte tevens deurposten, deurklinken, stoelleuningen en armleuningen met 70% alcohol schoongemaakt.

Tot zover de voorlopige acties, ik dank u voor uw medewerking en hoop u ook via de webwinkel www.lenshouse.nl van dienst te kunnen zijn.

Jan de Groot
Optometrist MSc.