Handleiding voor het instellen van LensAlert  (In aanbouw juni 2020)

 

Wat is LensAlert:

Draagt u weeklenzen, maandlenzen of een ander type snel te vervangen lenzen, dan zal het zeker wel eens overkomen dat u vergeet uw lenzen te vervangen. Met LensAlert komt daar nu een eind aan.
Met enkele eenvoudige ingrepen kunt u LensAlert gemakkelijk instellen en daarmee krijgt u dan tijdig bericht via uw e-mail en/of mobiele telefoon. De instellingen kunt u helemaal naar uw eigen inzichten voor een -, of voor twee lenzen aanpassen maar ook tussentijds wijzigen of stopzetten.
 

Gebruiksaanwijzing LensAlert:

Met uw klantnummer en toegangscode kunt u inloggen via onderstaande link of rechtstreeks op www.LensAlert.nl. 
Daar kunt u kiezen uit onderstaande mogelijkheden:
*Maak een LensAlert aan
*Terug naar hoofdsite
*Uitloggen
 
Kiest u voor de eerste optie, dan worden de gegevens van de vorige ingaven gewist, en kunt u opnieuw uw LensAlert keuze bepalen. Meer informatie vindt u op de LensAlert website.
 

Uw LensAlert, uw draagschema contactlenzen:

LensAlert helpt u tijdig uw lenzen te vervangen, dat zorgt voor een optimaal draagcomfort en voorkomt onnodige irritatie aan uw ogen.
 

Leuk om te weten bij LensAlert:

* Heeft u een geldige Service Card, Club Card, Self Service Systeem of Free-Lens-Plan, dan is LensAlert voor u helemaal gratis.
* LensAlert is overdraagbaar, wilt u een ander gebruik laten maken van uw LensAlert, dat is geen enkel probleem, zelfs wanneer deze persoon      geen lenzen van Jan de Groot Kontaktlenzen betrekt.
* U kunt een ander LensAlert ook cadeau geven, ga dan naar www.LensAlert.nl en maak de keuze voor ‘Kopen of Cadeau’.
* Bent u geen klant bij Jan de Groot Kontaktlenzen, maar bent u wel geïnteresseerd in LensAlert, dan kunt u dit ook via een van de deelnemers aanschaffen, de adressen hiervan vindt u op de LensAlert site.