Bel ons ! 050-5790220|info@jgk.nl

Workshop droge ogen

Home » Workshop droge ogen
Workshop droge ogen2018-09-21T07:57:18+00:00
 • Workshop droge ogen 2018:

  • Dinsdag   6 maart
  • Dinsdag  17 April
  • Donderdag  3 Mei
  • Vrijdag 22 Juni
  • Vrijdag  20 Juli
  • Zaterdag 18 Augustus
  • Vrijdag 2 November
  • Zaterdag 24 November

  Verdere data workshop droge ogen volgen.

  droge ogen sessie

Boek hier uw afspraak

Krijg uw droge ogen onder controle:

Dit jaar zijn wij begonnen met workshop droge ogen. Hierbij krijgt u voorlichting en volgt u onder leiding van deskundigen, de workshop hoe u uw droge ogen kunt beheren.

Met een beperkt aantal deelnemers per sessie, laten wij u kennismaken met de verschillende mogelijkheden die er zijn om een einde te maken aan dogen ogen of in ieder geval de klachten te verminderen.

De verschijnselen zijn duidelijk: branderige ogen, rode- en pijnlijke ogen, het gevoel alsof er een ‘vuiltje’ in het oog zit, veel last bij lezen, computerwerk en de klachten worden erger naarmate de dag vordert.

De meeste mensen met klachten van droge ogen komen niet verder dan een oogdruppeltje, of met de boodschap dat men ‘er maar aan moet wennen’. Maar er zijn meer mogelijkheden dan u denkt om wat aan droge ogen te doen. Ook in de meest ernstige gevallen zoals bijvoorbeeld bij Sjogren sydroom zijn er nog opties om uit te proberen.

Tijdens de droge ogen workshops proberen we om de situatie van uw droge ogen goed in beeld te krijgen. Dan kunnen wij u zo een aantal mogelijkheden te laten zien en te demonstreren hoe u dit kunt aanpakken. De bekendste fabrikanten van oogdruppels en oogverzorging staan ons hierin bij, maar ook materialen en apparatuur die globaal en door consumenten gebruikt kan worden is aanwezig, zodat u dit kunt uittesten.

Data & locatie droge ogen workshop:

De data kunt u hiernaast vinden, in de loop van 2018 wordt de agenda verder aangevuld. De workshop wordt gegeven in ons optometrisch centrum in Groningen. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen.

Programma droge ogen workshop:

Meer informatie over deze droge ogen sessie ziet u hiernaast onder de “Boek hier uw afspraak” button

Kosten:

De duurt van de workshop is ca. 2 ½ uur, kosten per deelnemer: € 98,50, u kunt deze kosten tijdens het maken van een afspraak voldoen. Wanneer u begeleiding meeneemt, die de workshop als gast bijwoont, dan wordt daarvoor € 24,= pp in rekening gebracht. Geeft u dit tijdig door, dan houden we daar rekening mee.

Aanmelden:

Aanmelden kunt u bij voorkeur via deze site, dan ziet u direct of er op de gekozen datum nog plaatsen vrij zijn. Meldt u tijdig aan voor de droge ogen sessie in Groningen, dit kan ook via telefoonnummer 050-5790220

Boek hier uw afspraak in:

Laden...

SLB-2 Wat u niet wilt missen:

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.