Jan de Groot Master of Science in Optometry

 

Zoveel mensen.... Zoveel lenzen

 
 
 
Op gebied van optometrie kunt u bij Jan de Groot terecht voor uitgebreide oogzorg. Wilt u een objectieve oogmeting, second opinion, screening diabetes, controle bij maculadegeneratie, glaucoom en cataract, vooronderzoek en nazorg bij refractie chirurgie/laserbehandeling en multifocale implantlenzen, de optometristen bij Jan de Groot zijn u graag van dienst.
Wist u dat wij een volledig programma hebben voor het behandelen van droge ogen ? U leest er over op deze informatieve website.
 
Zorgkaart nederland
 
Maar ook de contactlensmarkt is permanent in beweging. Nieuwe materialen en gereedschappen zorgen ervoor dat de correctie met contactlenzen telkens beter wordt met een hoger en langer draagcomfort.
Inmiddels is er een forse uitbreiding in ortho-k nachtlenzen en de keratoconuslenzen en zijn de nieuwste hybride lenzen, scleraallenzen, semi scleraallenzen en corneale lenzen volop verkrijgbaar.Via deze webpagina probeer ik u een zo objectief mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden die u van contactlenzen kunt verwachten. Bent u klant bij Jan de Groot Kontaktlenzen, dan kunt u via deze site eenvoudig uw lenzen en accessoires bestellen, online afspraken maken en putten uit een uitgebreid scala van informatie.
 
Onze online web-winkel is vrij toegankelijk voor iedereen, waarbij er voor onze vaste klanten (wel even inloggen) rekening wordt gehouden met service systemen en prijsafspraken.
Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze pagina, neemt u dan gerust contact met mij op, of bezoek een van onze vestigingen 
 
 
Dank voor uw bezoek aan mijn internetpagina.
 
Jan de Groot.
Optometrist MSc.
 
 
Etalage Jan de Groot Kontaktlenzen  
Jan de Groot Commercials

 

 

Commercial 1 Commercial 2 Commercial 3 Commercial 4 Commercial 5
  

.