Logo JGK

Jan de Groot , optometrist MSc.

Jan de Groot, uw contactlensspecialist, is gediplomeerd HBO optometrist-contactlensspecialist en Master of Science in clinical optometry, na een inmiddels afgeronde opleiding in Clinical Optometry aan de City University of London. Om de titel van optometrist te behouden is bijscholing noodzakelijk. Dit wordt ondermeer door de vereniging van optometristen en contactlensspecialisten (OVN) gecontroleerd.
 
Daardoor bent u voor uw cataractcontrole, diabetesscreening, glaucoomcontrole, droge ogen onderzoek etc. in prima handen. Maar ook voor onderzoeken naar oogafwijkingen bij jonge kinderen, prismacorrecties & dyslexie. Hiervoor ontvangt u een brilvoorschrift (want brillen leveren wij niet). Kiest u voor contactlenzen dan kunt u kennis maken met ons speciale programma “Contactlenzen voor kinderen”.
“Mijn grootste passie, is het aanmeten van allerlei bijzondere contactlenzen, bij bijzondere omstandigheden. Tot aan het maken van contactlenzen door middel van een afdruk van het oog.”
 
Inmiddels is de praktijk uitgebreid met een tweede (ervaren) contactlens specialist, en biedt Jan de Groot Kontaktlenzen regelmatig ruimte voor bijscholing voor (aankomende) collega’s. Met de nieuwste apparatuur zoals Cassini topograaf die door middel van led verlichting de vorm van de cornea met ongekende nauwkeurigheid en precisie op kan meten. Verder helpt een funduscamera, pachymeter en diverse apparatuur voor netvliescontrole, ons het gestelde doel voor een optimale zorg te bereiken. Nog meer informatie over optometrie, volg dan deze koppeling.

De kosten van een optometrisch onderzoek vallen net als bij uw oogartsbezoek onder uw eigen risico, lees er meer over.

Geinteresseerd met passie voor contactlenzen ? Kijk dan ook een naar mijn vacature, volg deze koppeling.

 

 Jan de Groot

Optometrist MSc.Dit hadden ze nou niet hoeven doen !!