Kleurlenzen:

Wilt u eens een andere oogkleur of een aanvulling op uw outfit, dan heeft u de keuze uit een ruime sortering cosmetische kleurlenzen. Er zijn lenzen die de kleuren van uw ogen kunnen versterken of accentueren. Maar ook die de kleur op een natuurlijke wijze kunnen veranderen. Kleurlenzen zijn er in verschillende soorten, met name in zachte contactlenzen is er veel aanbod in kant en klare daglenzen, maandlenzen en jaarlenzen. Zeer donkere kleurlenzen zijn als zonnelens te gebruiken.
Deze lenzen kunt u in uw eigen oogsterkte maar ook zonder sterkte bestellen.  Heeft u een cilinderlens nodig ? Er is heel veel mogelijk ook bij een astigmatisme. 

 

Contrast verbetering bij sporten:

Bij bepaalde sporten zijn contrast verhogende lenzen een uitkomst,voorheen werden hiervoor de Nike Maxsight lenzen aanbevolen, opnieuw zijn vergelijkbare lenzen leverbaar; lees verderop alles over sportlenzen. De nieuwste zachte sportlenzen zijn in drie standaard kleuren te leveren. Geel, amber en bruin in een uitgebreide sterkte reeks, en zeer betaalbaar. Lenzen naar eigen inzicht laten kleuren, dat kan ook bij Jan de Groot Kontaktlenzen, met of zonder gesloten pupil, een afwijkende pupil kleur of afwijkende diameter, bel voor informatie en mogelijkheden. Ook op het gebied van vormstabiele harde lenzen zijn er talloze mogelijkheden. Deze lenzen worden individueel op uw ogen aangemeten en per lens op kleur gemaakt. Een op maat gemaakt product.

 

Kleuren naar eigen inzicht:

Wanneer u voor uw ogen een speciale kleur nodig heeft, dan zijn er nog voldoende mogelijkheden. Meer over deze lens leest u als u deze link volgt.
Draagt u uw contactlenzen alleen tijdens sporten ? Vergeet dan niet om regelmatig uw ogen te laten controleren door uw contactlensspecialist. Wees zuinig op uw ogen !