Bel ons ! 050-5790220|info@jgk.nl

6 Maanden Lenzen

//6 Maanden Lenzen
6 Maanden Lenzen 2017-09-26T18:45:16+00:00

Halfjaarlenzen:

 

Regelmatig vervangen van zachte lenzen, verbeterd het draagcomfort, en voorkomt irritatie aan de ogen door veroudering en/of vervuiling van de contactlenzen. In deze lenzen zijn nagenoeg alle uitvoeringen beschikbaar. En wanneer u zorgvuldig de lenzen onderhoud dan heeft u hier een prima kwaliteit-prijs verhouding. Ook wanneer u uw lenzen niet alle dagen draagt blijven de lenzen bij goed onderhoud, langdurig in topconditie. Dat maakt dat deze contactlens ook goed te gebruiken is als een zogenaamde sportlens, die maar van tijd tot tijd draagt. Halfjaarlenzen worden worden ook door de ‘grote’ contactlensfabrikanten in een ruime keuze aangeboden. 

 

Halfjaarlenzen en vloeistofpakket:

Met de 6-maanden lenzen biedt Jan de Groot Kontaktlenzen een compleet systeem. Dat bestaat uit 1 of 2 lenzen, inclusief een basis pakket aan onderhoudsmiddelen. Controles en nazorg zijn eveneens inbegrepen. Deze combinatie zorgt voor een optimale kwaliteit voor een redelijke prijs. Maar u kunt deze lenzen vanzelfsprekend ook afzonderlijk kopen. De 6 maanden lenzen worden in nagenoeg alle soorten en uitvoeringen geleverd, dus ook in de zeer speciale uitvoeringen en sterktes.

 

Even op een rijtje:

  • Leverbaar in nagenoeg alle uitvoeringen en sterktes (tot +/- 30.00 dioptrie)
  • Compleet met aanbevolen topkwaliteit onderhoudsmiddelen.
  • Controle en nazorg zijn inbegrepen.
  • In service pakket, dus scherpe prijs.

Halfjaarvervanglens in vial

Belangrijk voordeel:

Door iets meer onderhoud, kunt u de lenzen veiliger en langer dragen. En dat scheelt u in draagcomfort en in de kosten.

 

Nadelen van halfjaarlenzen:

De langere levensduur stelt wel eisen aan de kwaliteit van het onderhoud. Matig onderhoud betekent meer kans op oogirritaties en ooginfecties. Om uw ogen in goede cionditie te houden, is een regelmatige controle van lenzen en ogen nodig. Daarom zijn de halfjaarlijkse oogcontrole’s door de optometrist altijd noodzakelijk.
Hoewel de lens een gunstige prijs heeft, is dit type toch minder geschikt voor kinderen. Zij zijn beter af met een sneller  lens vervangsysteem met vooral minder onderhoud.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.