Bel ons ! 050-5790220|info@jgk.nl

Zachte Lenzen

/Zachte Lenzen
Zachte Lenzen 2017-11-18T11:54:38+00:00

Zachte contactlenzen:

Hydrofiele, zachte contactlenzen algemeen:

Zachte contactlenzen zijn vrij grote kunststof lenzen. De diameter van deze lens varieert rond de 14 millimeter Ze zijn uiterst buigzaam, en zeer waterhoudend. Deze lens drijft niet echt op het oog maar ligt als het ware ingebed in het oogvocht en sluit dicht aan op het oog. Daardoor zijn deze lenzen nauwelijks stofgevoelig en is verlies kans haast uitgesloten.
Het traanvocht wordt opgenomen in de lens, waardoor ook regelmatig ververst tijdens het knipperen. Doordat het traanvocht zuurstof opneemt uit de omringende lucht, zijn alle zachte contactlenzen zuurstofdoorlatend. De verschillen in zuurstofdoorlatendheid wordt ook bepaald door het materiaal waarvan de lens van gefabriceerd is, de dikte van de lens en de sterkte die deze lens heeft. Zachte lenzen worden in zeer veel uitvoeringen geleverd. Ook lenzen om de oogkleur te veranderen of accentueren. En sportlenzen, vakantielenzen en zonnelenzen zijn in zachte lenzen leverbaar. Hierbij krijgt u een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

 Belangrijke verschillen in zachte contactlenzen:

De meeste contactlenzen worden in enorme aantallen tegelijk gefabriceerd. Dat maakt de meest gangbare zachte lenzen zoals eendaglenzen en maandlenzen, zeer betaalbaar. De materialen waarvan de lenzen gemaakt zijn bepalen min of meer de prijs. Zachte contactlenzen kunnen veel of weinig water bevatten, of van een materiaal gemaakt zijn dat weinig uitdroogt. Maar ook het leverbereik van de lenzen is een belangrijke factor. In vrijwel alle soorten zijn deze lenzen ruim te koop, en daarom hoeft een kwalitatief goede contactlens helemaal niet duur te zijn. Behalve wanneer u een lens in dezelfde materiaal kwaliteit speciaal voor op maat nodig heeft, dan ziet de prijs er heel anders uit.

Gaat u zachte contactlenzen dragen:

Laat u dan vooraf goed informeren door de optometrist contactlensspecialist. Deze onderzoekt uw ogen nauwkeurig op geschiktheid, maten en uitvoering van lenzen die het beste bij u passen. Bij het dragen van lenzen is begeleiding en controle van groot belang, en ook daarvoor bent u dan ook meteen op het goede adres.

Alles over contactlenzen:

Helaas is dat niet mogelijk want er zijn zoveel ‘standaard” contactlenzen. Om nog maar te zwijgen over alle mogelijkheden die er zijn voor de op maat gemaakte oplossingen voor uw ogen. Maar ik ga er vanuit dat u in ieder geval een idee krijgt wat er mogelijk is, en misschien een idee krijgt over opties voor uw ogen.

            Zoveel mensen …….., zoveel lenzen.  Bij JGK Zoveel mensen..., zoveel lenzen

                                                                                                                 Maar ook voor een dier geeft een contactlens plezier.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.