Bel ons ! 050-5790220|info@jgk.nl

Oogonderzoeken

/Oogonderzoeken
Oogonderzoeken 2017-11-22T07:13:58+00:00
 

Oogonderzoeken door de optometrist:

Waar kunt u terecht voor een uitgebreid oogonderzoek: 

Voor uitgebreide oogonderzoeken, zoals bijvoorbeeld droge-ogen onderzoek, laser vooronderzoek en screening diabetes of glaucoom, maar ook voor een uitstekende oogmeting, kunt u uitsluitend op afspraak in Groningen en Hardegarijp terecht.
Daarom is het voor deze onderzoeken nodig dat u een tijd reserveert. De duur van het onderzoek staat per situatie aangegeven, dan kunt u daar alvast rekening mee houden. Neemt u zoveel mogelijk gegevens over uw voorgaande brillen of contactlenzen mee. En gebruikt u medicijnen, dan is een recente lijst van middelen handig om bij u te hebben.

 

Druppels tijdens het onderzoek:

Omdat dat er bij de meeste onderzoeken pupilverwijdende druppels worden gebruikt, kan de gezichtsscherpte tot enkele uren na het onderzoek verminderen. Daarom is niet verstandig auto te rijden zolang de druppels werkzaam zijn, ik adviseer iemand mee te nemen die u naar huis begeleid.
Komt u voor een controle van uw contactlenzen, dan zou het goed zijn de lezen te dragen tijdens het onderzoek. Bij geïrriteerde ogen, ontstekingen etc. laat u de lenzen gewoon uit, maar neem ze wel mee tijdens uw bezoek. Twijfelt u of u de lenzen wel of niet moet in hebben, bel dan even voor overleg.
Bij alle andere onderzoeken is het aan te raden uw contactlenzen al thuis uit te doen (wel meenemen) en te vervangen door uw bril. Neemt u zoveel mogelijk informatie mee over eventuele medicatie die u momenteel gebruikt. Heeft u hierover nog vragen neemt u dan tijdig contact op zodat wij u aanvullend kunnen informeren.
 
Een groot deel van deze onderzoeken zijn bij uw Service Card inbegrepen, voor andere wordt een aangepast bedrag in rekening gebracht, kijk bij de prijslijst voor de tarieven. Lees ook de informatie over onze service systemen voor optimale en betaalbare oogzorg.

 

Logo OVN optometristen vereniging

Aanpassen van contactlenzen:

Voor het aanmeten van contactlenzen bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij zijn leverancier van vrijwel alle soorten en merken contactlenzen.  Ook voor een second opinion bent u van harte welkom.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.