Aanpassen, controleren en levering contactlenzen

 • RGP vormstabiele lenzen

  Zachte lens/multifocaal

  Hybride lens/multifocaal

  Keratoconuslens

  Kleurenblind lens

  Scleralens/multifocaal

  Zachte + RGP sportlens

  Occluder + pinhole lens

  Achromatopsie lens

  Ortho-k nachtlens/multifocaal

  Myopie controle lens

  Recept kleurlens

Het aanpassen, leveren en controleren van alle soorten en merken contactlenzen is onze corebusiness. Jan de Groot Kontaktlenzen is van (vrijwel) alle markten thuis. Zonder enige binding, zonder enige verplichting.

U kunt terecht voor serieus advies, of second opinion. Maar ook voor het laten aanmeten van de verschillende mogelijkheden op gebied van contactlenzen.

Of het nu gaat om specialistische medische contactlenzen zoals handgeschilderde scleralenzen, occluderende zachte lenzen of keratoconuslenzen, of voor speciale lenzen voor kinderen.

Problemen met uw huidige lenzen, of gewoon eens een second opinion ? Want af en toe kan een andere blik verhelderend werken.

Jan de Groot Kontaktlenzen is u hierbij graag van dienst. Heeft u een bijzonder opdracht, neem gerust eens contact op, misschien kan ik u daarbij helpen. In het linker menu ziet u een klein overzicht van de verschillende aanpas routines van contactlenzen.

Draagt u lenzen en heeft u daar vragen over dan kunt u best eens contact opnemen voor mogelijke informatie. Ik ben u graag van dienst.