Bel ons ! 050-5790220|info@jgk.nl

Kleurlenzen

/Kleurlenzen
Kleurlenzen 2017-09-25T05:21:44+00:00

Kleurlenzen:

Er is veel belangstelling voor het cosmetisch veranderen van de oogkleur met contactlenzen. Er is een ruim aanbod in contactlenzen met een kleur.  Daarom deze rubriek, waarbij u een inkijkje krijgt in de mogelijkheden van op kleur gemaakte lenzen. In ons atelier in Groningen worden een aantal kleurlenzen op maat gemaakt, maar er is een enorm aanbod in kant-en-klare opties. Zelf bij lenzen voor dieren ziet u een voorbeeld van een gekleurde contactlens.

Uitvoeringen:

Kleurlenzen worden in vrijwel alle leverbare lenssoorten gemaakt. Dus variërend van ‘daglenzen’ tot ‘jaarlenzen’ is er voldoende aanbod. Ook ‘vormstabiele-harde’ lenzen kunnen tot op zekere hoogte in kleur geleverd worden. Alle gekleurde contactlenzen zijn met en zonder sterkte te leveren. Ook cilinderlenzen en multifocale lenzen zijn tot op zekere hoogte verkrijgbaar.

 

Cosmetisch of medisch:

Voor een oog, dat beschadigd is kan een kleurlens de beschadiging maskeren. Dan gaat het vaak om een handbeschilderde contactlens die helemaal op kleur van andere oog wordt gebracht. Scleralenzen zijn een voorbeeld van contactlenzen die bijzonder goed in kleur gemaakt kan worden. Dit is het echte handwerk, waarbij de lens helemaal met de hand in kleur wordt gemaakt. U leest meer over deze gekleurde lenzen bij medische contactlenzen.

 

Soorten kleurlenzen:

Kleurlenzen kunnen ook bedoeld zijn om de pupil geheel of gedeeltelijk af te sluiten. Maar ook de contactlenzen bij kleurenblindheid moeten hier genoemd worden. Want met deze lenzen kan een kleurenstoornis worden verminderd. Kijk op lenzen kleurenblindheid voor meer informatie.

 

Hoe kiest u kleurlenzen:

Wilt u uw oogkleur veranderen ? Laat u dan informeren door uw optometrist-contactlensspecialist, want een lens die niet geschikt is voor uw ogen, kan grote en onherstelbare schade aan uw ogen veroorzaken. Draagt u regelmatig gekleurde contactlenzen, vergeet dan niet uw ogen 2x per jaar te laten controleren.
En wat de kleur betreft, valt er meer dan voldoende te zien.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.