Bel ons ! 050-5790220|info@jgk.nl

Multifocale lenzen

/Multifocale lenzen
Multifocale lenzen 2017-09-22T05:12:17+00:00

 

Multifocale & bifocale contactlenzen:

 

Waarom multifocale contactlenzen:

Boven de 40 jaar, neemt het vermogen om dichtbij te kijken af. Het leeswerk moet u verder van u af houden om het nog goed te kunnen zien.
” Mijn armen worden te kort” hoor je wel eens zeggen.
Dan is het tijd voor een leesbril. Maar heeft u al eens aan contactlenzen gedacht ?  Ook al heeft u alleen maar een leesbril nodig, dan zijn er ook voor u meerdere oplossingen met lenzen. Wanneer u veel computerwerk heeft, maar veraf ook goed zicht nodig heeft hier ook contactlenzen voor.

Zijn multifocale contactlenzen af te wisselen met mijn bril ?

Ja hoor, vrijwel alle lenzen zijn te dragen wanneer u dat wil. En heeft een een dagje geen zin in lenzen, dan draagt u gewoon uw bril.

Wat zijn de mogelijkheden:

Als u al gewend bent om contactlenzen te dragen, is het ook mogelijk om deze leesbrilsterkte in een lens te verwerken. U heeft dan geen leesbril meer nodig. Multifocale-, en bifocale lenzen zijn bedoeld om een sterkte voor zowel voor veraf, als de leessterkte voor nabij te corrigeren.
Beide soorten contactlenzen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar en in talloze materialen. Maar ook in ortho-k nachtlenzen. Hiertbij draagt u een multifocale contactlenzen alleen gedurende de slaap. ‘s Morgens doet u uw lenzen uit, en u kunt de hele dag zonder bril veraf en nabij zien.
Ook multifocale eendaglenzen zijn van meerdere fabrikanten met verschillende leessterktes leverbaar.
Maar er is nog veel meer, wat weet u bijvoorbeeld over een monovision oplossing ? U leest er verderop in deze rubriek meer over, en laat u verrassen door een sclala van mogelijkheden. 
Voor ieder oog is er wel een passende oplossing te vinden, want buiten bovengenoemde voorbeelden zijn er nog meer mogelijkheden om u veraf en dichtbij scherp te laten kijken.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.