Bel ons ! 050-5790220|info@jgk.nl

Daglenzen

Daglenzen 2017-09-25T08:35:05+00:00

De Eendagslens

 

Algemene informatie:

Ideaal voor op vakantie, of bij onregelmatig dragen van lenzen is de z.g. eendagslens. Deze ultradunne zachte lenzen zijn vrij van onderhoud en worden gewoon iedere dag vernieuwd. Dus geen vloeistoffen, pilletjes en bewaardoosje, maar gezond, hygiënisch en comfortabel. De lenzen worden in verpakkingen van 15, 30, 60, 90 en 180 lenzen geleverd. Iedere lens is afzonderlijk steriel verpakt en zodoende vrij van onderhoud en bestand tegen hoge temperaturen. De houdbaarheid van een lens bij ongeopende verpakking is ongeveer 2 jaar.

De voordelen van deze lens nog even op een rijtje:

  • Iedere dag een schone, frisse lens.
  • Geen vloeistoffen nodig.
  • Hoge kwaliteit van de lens.
  • De hele dag te dragen.daglenzen, 30-pack
  • Handig per stuk verpakt.
  • Optimale hygiëne.
  • Zeer betaalbaar
  • In vrijwel alle uitvoeringen, dus ook met cilinder, in kleur of in een multifocale versie.

Terug naar de top.

 

De ideale actie-lens:

Draagt u een bril, dan kan dit tijdens het sporten nogal eens wat problemen geven. In dat geval is een eendagslens werkelijk ideaal. Geen last meer van een beslagen bril, die van de neus glijdt. Maar 

ook de kans op verwondingen door de bril is met lenzen uitgesloten. Bovendien zorgen ze voor een breder gezichtsveld. Kortom, al is het alleen maar tijdens uw sportactiviteiten, de eendags lens mag hierbij niet missen.

Terug naar de top.

Leverbare sterktes:

Eendags lenzen, worden door diverse fabrikanten in diverse maten en sterktes geleverd. Zowel in de minsterktes-, als in de plussterktes. Uw contactlensspecialist is de aangewezen persoon u in maat en uitvoering van de daglens te adviseren. Ook met cilinder (bij astigmatisme) en met een ingebouwd leesgedeelte, zodat ook een eventuele leesbril overbodig is.

Terug naar de top.

De kosten van de eendagslens:

Voor de kosten hoeft u het niet te laten, want per lens, betaalt u niet meer dan u bijvoorbeeld voor een kopje koffie uitgeeft. En dat weegt toch niet op tegen de kosten van een verloren of beschadigde bril. Exacte kosten van deze lenzen en de verpakkingen kunt u in onze online winkel precies zien.

Eendagslens, hygienisch & praktisch

Terug naar de top.

 

Houdbaarheid:

In de meeste gevallen is de houdbaarheid van de ongeopende en niet gebruikte lenzen ongeveer twee jaar. Heeft u dus nog lenzen over, dan kunnen deze zonder enig probleem soms nog enkele jaren en vrij van onderhoud bewaart worden. Informeert u bij de contactlensspecialist hoe u dit het beste kunt doen.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.