Zonnelenzen & vakantielenzen:

Wat zijn zonnelenzen:Zonnelenzen

In de meeste situaties zijn zonnelenzen een prima alternatief naast uw bestaande zachte lenzen of vormstabiele harde lenzen. 
Zonnelenzen zijn speciaal vervaardigde zachte contactlenzen met een bruine of een groene kleur (ca. 65%) die ook de pupilopening bedekt.Een prima alternatief bij gebruik tijdens watersport zoals bijvoorbeeld surfen, kite surfen maar ook bij voetbal, hockey, tennis etc. Zonnelenzen zijn in verschillende tinten bruin of groen met verschillende absorptie waardes. 

De zonnelens beschermt het netvlies tegen schadelijke UV straling en dempt het zonlicht.

Zonnelenzen zijn in vrijwel alle sterktes leverbaar, u vindt ze in onze webwinkel. Houdt u rekening met een levertijd voor deze lenzen van ca. 10-14 werkdagen.
Bij Jan de Groot Kontaktlenzen maken wij ook kleurlenzen naar uw eigen wensen. Voor meer informatie over kleurlenzen: volg deze link.

Sportlenzen

 

Meer andere ideale vakantie lenzen:

Voor op vakantie zijn verder 1-dag lenzen een ideale oplossing. Ook deze lenzen worden in vrijwel alle sterktes geleverd (ook met cilinders en zelfs multifocaal). De lenzen zitten per stuk, afzonderlijk verpakt in een vloeistof van waaruit u ze direct in het oog kunt zetten.
Dus geen gesjouw met vloeistoffen, onderhoudsmiddelen, lenzenbakjes etc. Door de wijze van verpakken zijn de lenzen goed bestand tegen hoge temperaturen. Bij iedere wisseling zet u dus een schone, steriele lens in, en na gebruik gooit u de lens eenvoudig in de prullenbak.
En de kosten ? Voor minder dan de prijs van 1 kopje koffie, heeft u een hele, lange dag draagplezier van deze lenzen. Deze lenzen zijn ook in multifocale uitvoering en met cilindersterktes verkrijgbaar.
Daglenzen zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 5, 15 30 en 90 lenzen van dezelfde sterktes, en via onze webwinkel vrijwel direct uit voorraad leverbaar.
Wanneer u deze koppeling volgt krijgt een overzicht van de daglenzen in onze webwinkel.