Vrijblijvend intake gesprek voor contactlens aanpassing:

Staat u al een tijdje in dubio over de aanschaf van contactlenzen  In Dubio ?

Zijn contactlenzen wat voor u ? Staat u al een tijdje in dubio ? Maak dan eerst eens een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek. De optometrist gaat dan samen met u in een kort gesprek uw wensen en de opties voor u op een rijtje zetten.

Geen uitgebreide metingen:

Neem tijdens dit bezoek zoveel mogelijk gegevens over uw laatste oogmeting of bril gegevens mee. Er worden geen uitgebreide metingen gedaan, dus een indicatie over uw oog sterke is welkom.

Duur van de intake:

Deze gerichte informatie neemt ongeveer 15-30 minuten in beslag. Dan weet wat voor u de verschillende mogelijkheden (of beperkingen) zijn, en kun u beter geïnformeerd een beslissing nemen over de eventuele aanschaf van contactlenzen.

Vervolgstappen:

Toch graag de stap naar lenzen maken ? Dan volgt er een nieuwe afspraak. Bij de definitieve aanpassing worden uitgebreide metingen verricht, en krijgt u aanpas lenzen in. Met deze lenzen worden de gegevens voor de definitieve lenzen bepaald. Aanpassing van lenzen duurt ca. 1 uur, maar voor medische lenzen kan dit wel fors langer zijn. Ook dat hoort u tijdens de vrijblijvende intake.

Kosten intake gesprek:

Geen.