Optometrie & Contactlenzen:Beeldmerk ANVC en OVN

 

Wat gebeurt er in de optometrie:

In onze optometrische praktijk kunt u terecht voor uitgebreide oogonderzoeken, rijbewijskeuring en refractie bepaling (oogmeting). 
Bij oogklachten, hoofdpijnklachten, droge ogen, screening diabetes, glaucoomcontrole etcetera kunt u zonder enige aankoop verplichting terecht, de kosten van deze onderzoeken staan zoveel mogelijk vermeld in de prijslijst.
Bij ieder van deze onderzoeken ontvangt u een volledig bril en/of contactlensvoorschrift. Verder kunt u terecht voor een onafhankelijk vooronderzoek naar de geschiktheid voor refractiechirurgie, en voor de nacontroles. 
Twijfels over uw gezichtsscherpte, of brilsterkte ? Ook voor een second opinion, bent u van harte welkom.
Dit alles met als doel u te voorzien van een optimaal gezichtsscherpte met hoogste kwaliteit in oogzorg. 
U vindt verder bij Jan de Groot Kontaktlenzen een ruime sortering optometrische producten zoals voedingssupplementen, bevochtigingdruppels, middelen voor ooglidhygiëne en bij droge ogen.
 

Contactlenzen & optometrie:

Jan de Groot Kontaktlenzen heeft zich gespecialiseerd in nagenoeg alle soorten en merken contactlenzen.
Voor alle oogaandoeningen zoals keratoconus, cornea dystrofie, droge ogen (Sjogren syndroom), ptosis etc. maken wij aangepaste contactlenzen.
Zonodig wordt er met behulp van een oogafdruk een coltactlens gemaakt, of wordt een harde of zachte lens of sclera lens speciaal voor u met de hand beschilderd, voor het mooiste cosmetische effect.
Maar natuurlijk kunt u ook terecht voor informatie en advies voor de wat “gewonere” lens, of speciale lenzen voor kinderen.
Maak dus gerust een afspraak voor een uitgebreide contactlenscontrole of contactlensinstructie, ook wanneer de lenzen elders zijn, of worden aangeschaft.
Vanzelfsprekend geldt ook hier: zonder enige aankoopverplichting, de kosten van contactlenscontroles etc. vindt u zoveel mogelijk in de prijslijst.
 
U vindt bij Jan de Groot Kontaktlenzen, maar ook in de webwinkel, een uitgebreide collectie vloeistoffen, onderhoudsmiddelen en accessoires bij contactlenzen. Volg deze koppeling voor een bezoek aan onze webwinkel.