Plan zelf uw online afspraak op de dag en tijd dat het u schikt.

Afspraak maken:Afspraak online maken

Via onze online agenda, kunt de dag, tijd en locatie voor uw afspraak zelf bepalen. Bij de diensten kunt u direct zien welke kosten* er in rekening gebracht worden.

*)Zijn uw gegevens bij ons bekend, dan veranderd de route van het maken van de afspraak, en wordt er natuurlijk rekening gehouden met uw Service Card, Self Service Systeem of Free-Lens-Plan.

Zo werkt het:

Kies de dienst uit het snel menu, of maak uw keuze in het totaal overzicht. U ziet direct de beschikbare dagen en tijden. Eenmaal vastgelegd, krijgt u een bevestiging van deze afspraak via uw email.
Let op bij het maken van een afspraak via onze online-agenda wordt u verzocht de kosten gedeeltelijke of volledige vooruit  af te rekenen.

Zijn uw gegevens bij ons bekend, gebruik dan deze optie, en log in: 

Dat gaat snel, en houden we direct rekening met de tijd en locatie die voor uw afspraak. Heeft u een geldige Service Card, Free-Lens-Plan of Club Card, dan zijn er geen kosten aan deze controle. Heeft u deze niet, dan kunt u de kosten achteraf contant of per factuur voldoen.

Of maak uw keuze uit onderstaand overzicht:

Staat uw selectie er niet bij, of maakt u liever telefonisch een afspraak, dan kunt u ook bellen naar: 0511-472486

Contactlens controle:

Droge ogen onderzoek

Optometrisch onderzoek

Kleurenblindheid onderzoek

Blephex ooglidbehandeling:

Aanpassing contactlenzen

Webcam consult

Oogmeting

1e Controle contactlenzen:

Hierbij wordt ondermeer gekeken naar:
1. De algehele conditie van de ogen.
2. De passing van de contactlenzen.
3. De sterkte.
4. De gezichtsscherpte.
5. Het hoornvlies.
6. De traanfilm.
7. De oogleden.
8. De lens van het oog.
9. De kwaliteit van de contactlenzen.

Kies deze optie als: U al langere tijd contactlenzen draagt, misschien elders gekocht en verandering is sterkte, soort of vloeistof verwacht ? Kosten van deze controle 32,50, zonder enige aankoopverplichting.

Controle lenzen met controle bon:

Maakt u gebruik van een controle bon, dan kunt u hier uw afspraak inboeken. Wij accepteren diverse controle bonnen. deze controle duurt ca. 15 minuten.

Uw ogen worden geïnspecteerd op:
1. De algehele conditie van de ogen.
2. De passing van de contactlenzen.
3. De sterkte.
4. De gezichtsscherpte.
5. Het hoornvlies.
6. De traanfilm.
7. De oogleden.
8. De lens van het oog.
9. De kwaliteit van de contactlenzen.

Kies deze optie als: U al langere tijd contactlenzen draagt, misschien elders gekocht en verandering is sterkte, soort of vloeistof verwacht ? Kosten van deze controle 32,50 kunt u ter plaatste voldoen met uw controle bon, zonder enige aankoopverplichting.

Vervolg controle contactlenzen:

Zijn uw gegevens bij ons bekend ? Kies dan voor deze optie. Er wordt direct rekening gehouden met uw geldige Service Card, ClubCard of Free-Lens-Plan. U ziet direct welke tijden beschikbaar zijn.
Wij houden bij uw reservering zoveel mogelijk rekening met de tijd die voor uw “standaard controle’ nodig is.
Eventuele kosten kunt u per pin, of achteraf per factuur voldoen.

Maak hier de afspraak voor een droge ogen onderzoek:

Dit onderzoek duurt ca. 45 minuten.

De kosten van deze behandeling: 110,50

Meer informatie over het droge ogen onderzoek: volg dan deze koppeling.

Optometrisch basis onderzoek:

Wat dit onderzoek inhoud, leest u wanneer u deze koppeling volgt.

Let op bij dit onderzoek worden vaak druppels gebruikt die de rijvaardigheid beïnvloeden. Neem zonodig een zonnebril mee, en laat u rijden.

Optometrisch vervolgonderzoek:

Wat dit onderzoek inhoud, leest u wanneer u deze koppeling volgt.

Let op bij dit onderzoek worden altijd druppels gebruikt die de rijvaardigheid beïnvloeden. Neem een zonnebril mee, en laat u rijden.

Maak hier de afspraak voor een kleurenblindheid onderzoek:

Dit onderzoek duurt ca. 1 1/2 uur. Alle informatie kunt u vinden wanneer u deze koppeling volgt.
Duur van het onderzoek: ca. 1 1/2 uur. Wanneer u wenst, krijgt u te zien wat een kleuren corrigerende contactlens of bril, voor effect geeft op uw kleuren perceptie.
Naast de kosten die berekend worden voor dit onderzoek, is er geen enkele aankoop verplichting voor contactlenzen of bril.

De kosten van deze behandeling: 146,50

Meer informatie: volg dan deze koppeling.

Blephex ooglidbehandeling:

U kunt hier uw afspraak maken voor uw 1e Blephex behandeling. Bent u hier al eerder bij ons geweest voor deze dienst, maak dan uw afspraak bij de vervolgbehandeling.

De kosten van deze behandeling: 146,50

Meer informatie: volg dan deze koppeling.

Blephex ooglid vervolgbehandeling:

Wanneer u al eerder een Blephex heeft gehad, dat geldt ook voor een Blephex ooglidbehandeing via een collega, boek dan uw afspraak hier, en maak gebruik van het gereduceerde vervolg tarief.

De kosten van deze behandeling: 97,50

Afspraak voor contactlens aanpassing

Helaas is het niet mogelijk deze afspraak online in te plannen. Dit komt ook door de verschillen in tijd die nodig is voor het opmeten en aanpassen van de verschillende lenzen aan uw wensen en toepassingen. Het aanmeten van zachte contactlenzen duurt ongeveer 30-40 minuten, terwijl het aanpassen van ortho-k nachtlenzen een uur duurt en medische lenzen soms meer dan 2 uren. Het maken van een afspraak kan dan ook alleen in ons centrum, of per telefoon.
De afspraak die u hier wel kunt inboeken is een vrijblijvend voorgesprek, dat duurt maximaal 15 minuten en dan kunt u oriënteren en samen met de contactlensspecialist de afspraak voor een aanpassing inplannen. Tijdens dit voorgesprek worden geen metingen verricht, u kunt dus uw huidige lenzen of bril gewoon blijven dragen.

Meer informatie: volg dan deze koppeling.

Oogmeting met briladvies

Problemen met uw huidige bril ? Of gewoon aan een nieuwe bril toe ? Maak dan een afspraak voor een professionele oogmeting. Naast deze meting wordt de gezondheid van de ogen en de samenwerking tussen beide ogen onderzocht. Een onderdeel van de oogmeting is de controle van de gezondheid van het oog, met behulp van een zogenaamde biomicroscoop en, als het nodig is, het controleren van de oogdrukken. En mocht tijdens de oogmeting blijken dat er iets niet helemaal pluis is, dan helpen wij u bij een opvolgafspraak bij de oogarts. Jan de Groot Kontaktlenzen is specialist op gebied van contactlenzen en optometrie, wij bieden dus zelf geen brillen aan. Met de resultaten van de oogmeting, staat niets een aankoop van een bril in de weg.

De oogmeting duurt ongeveer 20-30 minuten, u krijgt geen druppels in het oog die het zicht enige tijd belemmeren.

Meer weten ? Volg dan deze koppeling.