Maak uw afspraak voor een vrijblijvend advies

Bedankt voor je interesse in onze diensten! We waarderen het dat je overweegt om een afspraak met ons te maken. Om ervoor te zorgen dat onze agenda zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt en om te voorkomen dat onnodige boekingen worden gemaakt, brengen we een kleine vergoeding van € 1,50 in rekening voor het maken van een afspraak.

Deze vergoeding kan worden gebruikt als krediet voor eventuele toekomstige diensten. Op deze manier kunnen we serieus geïnteresseerde klanten beter van dienst zijn.

Deze afspraak duurt ca. 15-20 minuten. Naast eventuele oppervlakkige metingen, die noodzakelijk zijn voor een 1e advies, worden geen druppels of oog metingen verricht. Dit advies is vrijblijvend en verplicht niet tot aankoop van een van onze producten of diensten.

Als u akkoord gaat met deze voorwaarde en graag een afspraak wilt maken, klik dan op de onderstaande link om een dag en een tijd te kiezen die voor u het beste uitkomt:

Als u nog vragen heeft of meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit naar uw bezoek.

Maak hier de afspraak voor vrijblijvend informatie over ogen, lenzen etc.

Laden...