De ideale oplossing: bril, contactlenzen of ooglaser ?

Vrijblijvend advies c.q. intake voor contactlenzen, ooglaseren etc.Heeft u niet eerder contactlenzen gedragen, overweegt u een laserbehandeling of wilt u meer weten over medische lenzen ? Dan biedt Jan de Groot Kontaktlenzen u verschillende mogelijkheden om u te oriënteren op dit gebied.

U kunt op verschillende manieren een vrijblijvende afspraak maken uw vragen met de deskundige te bespreken. Tijdens dit gesprek hoort u globaal, welke verschillende opties wij kunnen bieden om u (mogelijk) van dienst te zijn.

Aan deze informatie afspraak zijn geen kosten verbonden, en u bent op geen enkel wijze verplicht tot enige afname.

U kunt ons op diverse manieren bereiken:

  1. Natuurlijk heeft u de chatbox rechts-onderin op deze pagina al ontdekt. Ideaal wanneer u een korte vraag heeft, helaas niet geschikt voor een langdurige uitleg. Het is wat minder persoonlijk, en daarom haast niet mogelijk u een gedegen advies te geven.
  2. Een volgende mogelijkheid is ons (gratis) webcamconsult. Via een volledig beveiligde omgeving kunt u uw vraag stellen aan de optometrist-contactlensspecialist. Dit kan gewoon vanuit uw huis,via uw eigen computer, tablet op smart telefoon. Hij kan u alles (? nou ja in ieder geval heel veel) over ogen, myopie-controle, lenzen, medische lenzen, lenzen bij dieren etc. vertellen. Meer informatie over het webcamconsult leest u wanneer u deze koppeling volgt.
  3. Maar u kunt ook een afspraak in mijn optometrisch centrum in Hurdegaryp boeken. Ook deze afspraak is zonder kosten, en zonder verplichting. Bij deze informatie/advies sessie worden geen metingen aan de ogen verricht, het is dus geen vervanging van een oogcontrole. U hoort dan wel wat er mogelijk voor u gedaan kan worden, het kostenaspect, tijdsbestek, eventuele vergoedingen etc. ,De afspraak duurt ongeveer 15 minuten, en als het mogelijk is wordt er dan direct een vervolgbezoek afgesproken.

Op gebied van ogen & contactlenzen is meer mogelijk dan u denkt. Of voor-, en nadelen voor u in balans zijn, bepaalt u natuurlijk zelf, maar wij bieden u graag een ruimer overzicht van verschillende mogelijke oplossingen.

Maak hier uw afspraak:

Laden...