Contactlens aanpassing in detail

Wanneer we het ver het aanpassen van contactlenzen hebben, betekent dat en lens helemaal aan de vorm en eisen van uw oog worden aangepast. Dit gebeurt meestal met zogenaamde aanpaslenzen. Dat zijn de lenzen die qua vorm, en sterkte zoveel mogelijk bij juiste maten en voorwaarden voor uw oog in de buurt komen. Met die lens worden de “puntje op de i” gezet, en dat is de basis voor de lens die uiteindelijk voor u besteld wordt.

Het aanpassen, leveren en controleren van alle soorten en merken contactlenzen is de corebusiness.

U kunt terecht voor serieus advies, maar ook voor het laten aanmeten/aanpassen van de verschillende mogelijkheden op gebied van contactlenzen.

Of het nu gaat om specialistische medische contactlenzen zoals handgeschilderde scleralenzen, occluderende zachte lenzen of keratoconuslenzen, of voor speciale lenzen voor kinderen.

Problemen met uw huidige lenzen, of gewoon eens een second opinion ?

Jan de Groot Kontaktlenzen is u hierbij graag van dienst. Heeft u een bijzonder opdracht, neem gerust eens contact op, misschien kan ik u daarbij helpen. In het linkermenu ziet u wat overzichten van de verschillende aanpasprocedures van contaclenzen.

U kunt terecht voor:

Alle soorten “zachte standaardlenzen” zoals daglenzen, weeklenzen 2-weekvervanglenzen, maandlenzen kwartaallenzen, met of zonder extreme cilinders, multifocaal of met kleur.

En natuurlijk voor de alles soorten vormstabiele harde lenzen in de meest uiteenlopende uitvoeringen.

Maar scleralenzen, handbeschilderde zachte en harde lenzen, occluderende lenzen, ptosislenzen, keratoconuslenzen en pinhole lenzen zijn nog maar een kleine greep uit het uitgebreide assortiment waarbij ik u mogelijk van dienst kan zijn.