Ooglaseren en lensimplantatie:

Altijd scherp zien zonder bril, contactlenzen of leesbril ? Dat kan, snel en accuraat. Of het nu om een ooglaser behandeling of lensimplantatie gaat, er is een ruime keuze in oplossingen en behandelmethodes. Na de behandeling is een bril voor veraf en dichtbij niet meer nodig. 

Technis multifocale implantlens bij lensimplantatie

 

Wat voor u de meest geschikte mogelijkheden zijn wordt u duidelijk na een gedegen vooronderzoek. Laat u daarom eerst uitgebreid voorlichten. Op onze site vindt informatie over de verschillende laser opties. En belangrijke koppelingen naar behandelcentra, wanneer u bijvoorbeeld meer wilt weten over kosten.

 Crystalens, laser of lensimplantatie

 

In ons optometrisch centrum in Groningen verzorgen wij de vooronderzoeken voor de laserbehandeling, de controles maar ook de nazorg nadat u behandeld bent. 

Heeft u staar en wilt u snel geholpen worden, dan kunnen wij u snel  van dienst zijn. Want de proffesionele behandelcentra waarmee wij samenwerken, kunnen u snel en vakkundig van dienst zijn. U heeft de keuze uit verschillende implantlenzen, met of zonder ingeslepen leesgedeelte.

 

 

Maak een afspraak voor een quickscan (ca. 20 minuten) of een volledig, uitgebreid onderzoek (ca. 60-90 minuten). Hiervoor kunt u ons bellen via 050-5790220. Tijdens de quickscan komt u precies te weten welke behandeloptie voor u geschikt is.