Bel ons ! 050-5790220|info@jgk.nl

Verloop van de Aanpassing

//Verloop van de Aanpassing
Verloop van de Aanpassing 2017-09-25T07:26:52+00:00

 

 

Zo gaat een aanpassing van nachtlenzen in z’n werk:

 

Verloop van een ortho-k aanpassing;

Als u besloten heeft een kosteloos vooronderzoek voor ortho-k te laten doen, of wilt u de lenzen direct laten aanpassen dan is het handig wanneer u met onderstaande voorzorgsmaatregelen rekening houd:
 Draagt u momenteel geen bril of lenzen? 
 Draagt u momenteel een bril? 
 Draagt u nu zachte lenzen? 
 Draagt u nu harde, flexibele lenzen ?

U draagt op dit moment geen bril of contactlenzen:

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor het dragen van de Ortho-K nachtlenzen in uw situatie, kunt u nu geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een kosteloos vooronderzoek. Dit neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Aan de hand van dit onderzoek wordt beoordeeld of u al dan niet in aanmerking zou komen voor het dragen van deze lenzen. Aan de hand van die beoordeling, kunt u een vervolgafspraak maken. Voor het aanpassen van de Ortho-K nachtlenzen. Voor deze tweede afspraak kunt u een uur reserveren, om de exacte gegevens van de lenzen te bepalen.
Terug naar het begin !

U draagt momenteel een bril:

Het dragen van een bril is geen belemmering voor een directe aanpassing van deze lenzen. 
Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u nu geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een kosteloos vooronderzoek. Dit neemt ongeveer 15 minuten in beslag. 
Aan de hand van dit onderzoek wordt beoordeeld of u al dan niet in aanmerking zou komen voor het dragen van deze lenzen. Aan de hand van die beoordeling, kunt u een vervolgafspraak maken. Voor het aanpassen van de Ortho-K nachtlenzen. Voor deze tweede afspraak kunt u een uur reserveren, om de exacte gegevens van de lenzen te bepalen.
Terug naar het begin !

Draagt u nu zachte contactlenzen:

Voor het aanmeten van de Ortho-K nachtlenzen moet de meting van het oog plaatsvinden in "rusttoestand". Dat wil zeggen dat u, de dag dat uw ogen gemeten moet worden geen zachte lenzen mag dragen. Bij bepaalde zachte lenssoorten is een rusttijd van 2 dagen te adviseren. Die periode moet u even overbruggen met een bril. Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u nu geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een kosteloos vooronderzoek. Dit neemt ongeveer 15 minuten in beslag.Aan de hand van dit onderzoek wordt beoordeeld of u al dan niet in aanmerking zou komen voor het dragen van deze lenzen.
Om dit vooronderzoek te doen, is het niet noodzakelijk dat u eerst enkele dagen uw lenzen uitlaat. Deze kunt u voor het onderzoek dan even uitdoen en direct daarna weer inzetten.
Aan de hand van die beoordeling kunt u een vervolgafspraak maken voor een aanpassing van deze Ortho-K nachtlenzen. Voor deze tweede afspraak kunt u een uur reserveren, om de exacte gegevens van de lenzen te bepalen.
Terug naar het begin !

U draagt momenteel harde-, flexibele contactlenzen:

Voor het aanmeten van de Ortho-K nachtlenzen moet de meting van het oog plaatsvinden in zoveel mogelijk een "rusttoestand". Dat wil zeggen dat u, minimaal 2 dagen dat uw ogen worden bekeken in een vooronderzoek, u geen harde lenzen mag dragen. Die periode moet u even overbruggen met een bril. Na dit vooronderzoek kunt u uw flexibele harde lenzen direct weer inzetten.
Aan de hand van die beoordeling kunt u een vervolgafspraak maken voor een aanpassing van deze Ortho-K nachtlenzen. Voor deze tweede afspraak kunt u een uur reserveren, om de exacte gegevens van de lenzen te b
epalen.
Terug naar het begin !

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.